Zoeken naar tweedehands kleding groningen

tweedehands kleding groningen
Appel Ei tweedehands kleding kopen en verkopen.
Sommigen beschrijven winkelen bij Appel Ei als schatzoeken anderen als een verslaving. Onze winkels zijn gevuld met een constant wisselend assortiment van stijlvolle eigentijdse merkkleding en accessoires voor prijzen waar je geen nee tegen kunt zeggen. Je kleding verkopen bij Appel Ei is simpel. Kom tijdens openingstijden langs bij een van onze vestigingen en zet je voormalige favoriete kledingstukken om in euros.
yachtcharter friesland
Mona Lisa tweedehands kleding Welkom bij Mona Lisa Vintage.
Welkom bij Mona Lisa Vintage. Vintage hoedjes merkkleding schoenen laarzen tasjes curiosa kroonluchters. WINKEL Schuitendiep 64 Groningen. talk of the town. klik op de link videoclip! Of luister eens naar.
kliklijsten
Streetservice Google maps.
Mona Lisa Tweedehands Kleding Groningen informatie. Bij Mona Lisa Tweedehands Kleding kunt u schitterende gebruikte kleding kopen die nog als nieuw is. Wij hebben een constant wisselende collectie met hele nette kleding. Wij hebben veel gala-kleding en mooie jurken in onze collectie. Ook kunt u bij ons terecht voor schitterende accessoires bij uw jurk zoals juwelen en hoeden. Mona Lisa Tweedehands Kleding Groningen video. Mona Lisa Tweedehands kleding.
soiree celibataire
Leger des Heils ReShare Tweedehands kledingwinkels ReShare.
Mensen die moeilijk aan een baan kunnen komen en/of veel begeleiding nodig hebben. Zoals in onze RESHARE STORE in Arnhem Breda Den Haag Groningen Nijmegen en Rotterdam. In de tweedehands kledingwinkels helpen ze de kleding te sorteren of krijgen ze andere taken. Op deze manier hebben ze structuur en een zinvolle dagbesteding. De RESHARE STORE is een tweedehands kledingwinkel van Leger des Heils RESHARE. Wij vinden opnieuw delen belangrijk. Wat jij overhebt aan kleding kan iemand anders opnieuw dragen. Ook helpen we het milieu want er hoeft minder nieuwe kleding te worden gemaakt. Klik hier voor een sfeerimpressie van onze winkel. U kunt uw kleding inleveren bij een tweedehands kledingwinkel.
voyance gratuite amour
Tweedehands kleding Groning 2Keerleuk in Groningen.
zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Tweedehands kleding in Groningen. 2keerLeuk is ontstaan uit de behoefte om niet of nauwelijks gedragen dameskleding schoenen en accessoires een 2e kans te bieden. Ik selecteer iedere dag met zorg nieuw binnengekomen items. Dit zorgt voor een mooie afwisselende collectie. Houdt u van mooie bijzondere kleding kom dan eens langs bij 2keerLeuk. De leukste tweedehands kledingwinkel. 2keerLeuk biedt u de mogelijkheid er tip top uit te zien voor een klein bedrag.
livraison à domicile
Home Mamamini Goededoelenkringloop.
De Goededoelenkringloop van Groningen. Met 4 winkels in de stad! Kom winkelen werken of doneer spullen! De Mamamini Goededoelenteller toont realtime het actuele spaarbedrag. Mamamini verruimt de openingstijden! De Mamamini Waardepennen Actie gratis winkelen voor Groningse minima. Met de verkoop van gebruikte spullen zamelen we geld in voor Groningse goede doelen! En we doen meer! Simon zat slechts 1 maand werkloos thuis toen hij zich aanmeldde als vrijwilliger bij Mamamini. Groningse minima kunnen in 2017 gratis winkelen bij Mamamini.
vlieswolle
De leukste vintage shops in Groningen! vintageandbeauty.com.
De leukste vintage shops in Groningen! Een bijzonder item waarmee je niemand door de straten ziet lopen. Een vleugje retro maar bovenal uniek. Vintage kleding valt op daar haar hoge kwaliteit en prachtige pasvorm. Het is niet zonder reden enorm populair. Vintage evenementen waar je per kilo kleding kan kopen poppen uit de grond. Mening vrouw verlaat de ruimte met een paar kilo aan bijzondere items. Vintage uit Frankrijk Amerika maar ook Duitsland. Nu kun je afreizen naar een landelijk evenement maar je kunt er ook voor kiezen om eens Groningen in te duiken. In onze prachtige stad zijn tal van winkels te vinden die bijzondere items soms zelfs voor bodemprijzen verkopen.
velo elliptique perte de poids
Tweedehands Artikelen Groningen Kringloopwinkel De Telefoongids Telefoonboek.
Voor de aanschaf of verkoop van tweedehands artikelen die in goede staat verkeren gaat u naar een kringloopwinkel of rommelmarkt bij u in de buurt
Isolation toit
Viva! kleding.
Voor kleding met ervaring! De leukste inbrengwinkel van Groningen! Een vrolijk en levendig winkeltje dat voorgoed afrekent met de stoffige reputatie van tweedehands kleding zaken. Je vindt er kleding schoenen en accessoires van trendy tot klassiek en van sportief tot gala. De collectie bestaat o.a. uit merken als Gsus King Louie Sissy Boy G-star en Claudia Sträter. Bij voorkeur nemen wij geen non-merken aan zoals Scapino Wibra en Bristol. Is kleding je passie? We zijn op zoek naar vrijwilligers voor hulp in de VIVA! Heb je nog wat dagdelen in de week over? Wil je leuke mensen ontmoeten? Ben je enthousiast en wil je ons team komen versterken?
De Klederij in Groningen!
De Klederij is gevestigd aan het Gedempte Zuiderdiep 93. Het is een nette winkel zonder nare geurtjes die je soms in tweedehands winkels tegenkomt. De kleding die kan worden ingebracht een deel van de opbrengst is voor de inbrenger moet dan ook schoon heel en frisgewassen zijn. Ook worden kleren in een vuilniszak aangeleverd niet geaccepteerd Zo ga je niet met waardevolle kleren die een tweede leven verdiend hebben om en daar zijn wij het helemaal mee eens. De eigenaresse zit al jaren in het vak en dat is te merken aan de leuke anecdotes die ze te vertellen heeft.
Tweedehands kleding winkels in Groningen Tweedehands Kleding.
Tweedehands Kleding in Groningen. Tweedehands kleding winkels in Groningen. Zoek je een tweedehands kledingwinkel in Groningen? Hier vind je ze allemaal. Bekijk adresgegevens telefoon route plattegrond en meer van alle tweedehands kleding winkels in Groningen. Oude Kijk in t Jatstr 35 9712EB Groningen. Damsterdiep 42 9711SM Groningen. Gedempte Zuiderdiep 93 9711HD Groningen. Helper Oostsingel 30-34 9722AV Groningen. Schuitendiep 64 9711RE Groningen. Nieuweweg 10 9711TD Groningen. Korreweg 1 9714 AA Groningen. Oude Kijk in t Jatstr 54 9712EL Groningen. Oosterstraat 23 9711NN Groningen.

Contacteer ons