Meer resultaten voor vintage kleding verkopen

vintage kleding verkopen
Tweedehands kleding online kopen verkopen Poppintags.nl.
Poppintags is de online marktplaats die ervoor zorgt dat je veilig tweedehands goedkope kleding kunt kopen en verkopen. Veilig kopen en verkopen omdat je ziet met wie je zaken doet en omdat betaling veilig verloopt via een Poppintags.nl. Nog nooit was tweedehands kleding online kopen en verkopen zo gemakkelijk en leuk. Heb je ook nog kleding liggen waar je wel een extra zakcentje mee zou willen verdienen? Bekijk nu hoe makkelijk het is en start met verkopen. Ben je op zoek naar andere kleding tegen scherpe prijzen? Zoek dan iets leuks uit in het brede assortiment van onze Poppintags gebruikers. Tweedehands kleding en het verhaal.
Vintage bij Second Floor in Eindhoven Eindhoven-Now.
Gevestigd in een voormalige slagerij vandaar dat lachende varkentje als logo aan de deur en vol met kwalitatieve tweedehands kleding maar ook nieuwe spullen en zelfgemaakte producten. De uitgebreide collectie vintage en tweedehands kleding en schoenen van Second Floor in Eindhoven is voornamelijk ingebracht door de eigen klandizie. In deze winkel kun je namelijk niet alleen kopen maar ook verkopen. Mits van goede kwaliteit worden jouw afdankertjes in het rek gehangen en bij verkoop krijg je een percentage. Naast het vintage en tweedehands aanbod verkoopt Second Floor ook nieuwe kleding van eigen hand weliswaar. Onder het label Auwgirl krijg je in deze winkel sieraden en rokjes voor volwassenen en kinderen en tassen in canvas en leer desgewenst ook op bestelling gemaakt.
Tweedehandskleding winkels 2e hands kleding de meest complete lijst met alle gevestigde tweedehands kledingwinkels 2e hands kledingwinkels 2ehands kledingwinkels 2e hands kledingwinkels met per tweedehands kledingwinkel alle informatie over de tweedehands
Hartendief een winkel vol kleding met ervaring. Wij verkopen tweedehands kwaliteits merk kleding voor particulieren en de leukste geselecteerde vi. Door selectieve inname is Hip Kids Vintage in staat om dames en kinderkleding aan te bieden die niet van nieuw te onderscheiden is. KEK wij verkopen 2e hands merkkleding in alle maten voor kinderen en dames. www.kekwassenaar.nl Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur geope.
De leukste vintage shops in Groningen! vintageandbeauty.com.
Hieronder onthul ik mijn favoriete winkels waar ik al regelmatig een pareltje heb weten te spotten. Een winkel bomvol vintage items. Tipje hier verkopen ze ook veel jassen! Stardust Trendy vintage kleding spot je bij Stardust. Deze zaak speelt goed in op de laatste trends en heeft kleding voor hem en haar. Kroy Classic Wear Deze winkel in de Oude Kijk in t Jatstraat staat echt bomvol. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een fijne bonte winter jas of opvallende spijker jacks. Dé winkel voor alle interieur junkies! Een winkel vol antieke industriële en retro meubelen. Je vindt de winkel aan de Paulus Potterstraat.
Kleding verkopen ruilen of uitlenen? Check de mogelijkheden! The Devil Wears Wibra.
Deze site is vergelijkbaar met poppingtags.nl met als enige verschil dat je een bemiddelingsbijdrage van 15% over de omzet betaalt. Deze site is voornamelijk bedoeld voor het verkopen van designer en vintage kleding. De minimum verkoopprijs is 50 euro. For fashionistas only dus! Het verkopen van kleding op de site is gratis maar je bent zelf verantwoordelijk voor de financiële afhandeling in overleg met de verkoper. Ook worden er hoge eisen gesteld aan de kleding en de manier waarop deze gefotografeerd wordt. De beheerders van de site behouden zich bovendien het recht voor om items te weigeren. Not my cup of tea. Deze site gaat nog een stapje verder dan 2ndhandbrand.nl.
tweedehands merkkleding en tweedehands designerkleding 2ndHandBrand.
Allude by Andrea Karg.
Tweedehandskleding winkels 2e hands kleding de meest complete lijst met alle gevestigde tweedehands kledingwinkels 2e hands kledingwinkels 2ehands kledingwinkels 2e hands kledingwinkels met per tweedehands kledingwinkel alle informatie over de tweedehands
Mooizo verkoopt dames en herenmerkkleding. Vintage Customized Handgemaakte TweedehandsMerk Kleding schoenen-tassen-accessoires. voor vrouwen en meisjes Opennin. KIDS AND QUEENS SECONDHAND BRANDSTORE. Kids and Queens is een gezellige tweedehands boetiek vol mooie merk-kledingstukken voor dames en kinderen. Kinderkleding loopt bij ons van maat 50 t. All the Luck in the World. All the Luck in the World maakt je deelgenoot van ten bijzondere collectie objecten. Recycled vintage design gebruiksvoorwerpen met een geschiedenis.
Top 10 tweedehands winkels Jong030 De Utrechtse jongerenwebsite.
Een jaar geleden begonnen deze meiden hun vintagewinkel in Kanaleneiland. Ze zijn toen op zoek gegaan naar een mooi pand voor hun kleine zaakje. De winkel zit op de Telingstraat. Jut Jul verkopen zowel tweedehands kleding vintage kleding sieraden woonaccessoires en tassen. Ook geven ze creatievelingen de kans om hun producten te verkopen in hun winkel. Ondanks dat dit een top 10 is vinden wij dat er zoveel leuke tweedehands winkels in Utrecht zitten dat we er stiekem een top 14 van hebben gemaakt! Episode is een internationale tweedehands kleding winkel. Kleren die gedoneerd worden in containers worden gesorteerd in een fabriek hier worden ze verdeeld in bruikbare kleren en materiaal voor recycling.
Ouderen verkopen kleding aan jongeren bij Vintage People.
/ Nijmegen / Ouderen verkopen kleding aan jongeren bij Vintage People. Ouderen verkopen kleding aan jongeren bij Vintage People. 05 maart 2015 Laatste update. 05 maart 2200 Foto's. NIJMEGEN Jongeren en ouderen uit Nijmegen met elkaar in contact brengen. Dat is de gedachte achter Vintage People een kledingmarkt bij het Oud Burgeren Gasthuis OBG en woonzorgcentrum De Vijverhof in Nijmegen waarbij ouderen hun kleding kunnen aanbieden aan jongeren. Voor ouderen zijn het moeilijke tijden. Op zaterdag 25 april vindt de markt plaats maar op 14 maart is er al een informatiemiddag.
Simply Paul Vintage designkleding schoenen tassen en kunst! Chanel Dior Gucci Moschino Sergio Rossi Valentino DG Vintage designkleding schoenen tassen kunst Chanel Dior Gucci Moschino Sergio Rossi Valentino DG.
Maar die nog steeds gewild zijn en nog steeds een hoge waarde hebben? Mocht je die design kleding schoenen tassen of accessoires willen verkopen dan help ik je graag bij het verkopen van design kleding! Design kleding maar dan pre-owned is op dit moment zeer populair. Veel vrouwen zijn op zoek naar kleding van bepaalde designers maar kunnen en willen daar niet de hoofdprijs voor betalen. En daarnaast is het dragen van vintage kleding weer helemaal in! Als geen ander weet ik dat het voor jou te veel werk is om deze design kleding te verkopen. Alleen al het aanmaken van een goede advertentie voor plaatsing op internet is een tijdrovende klus. En waar ga je je advertentie dan uitzetten alleen op Marktplaats? Of op meerdere websites?
Kleding verkopen via Instagram in 10 stappen Laura en James.
Binnen 4 dagen 60% van je oude spullen verkopen? Dat deed ik via Instagram en ik verdiende ruim 400 euro. Zo dat ruimt lekker op. Zakken zomerkleding lieve babyspullen en een stapel boeken uit de kast. Ik gebruik de spullen niet meer of James is eruit gegroeid. Maar ze zijn allemaal nog prima. Ik heb al eerder kleding verkocht via Marktplaats maar dat was niet zon succes. Heen en weer gemail bieders die niet meer reageerden en uiteindelijk verkocht ik maar een klein deel.

Contacteer ons