Meer resultaten voor inkoop gebruikte kleding

inkoop gebruikte kleding
Welkom bij Twice as Nice Rotterdam.
Onze winkel aan de Admiraliteitskade biedt u hoogwaardige en bijzondere luxe dameskleding tassen schoenen en gelegenheidskleding voor dames en heren.
waterhardheid
Home REGAIN Inzameling tweedehands kleding en schoenen.
REGAIN Recyclables BV geeft een tweede leven aan gebruikte kleding en textiel. Wij zijn al meer dan 25 jaar inzamelaar en leverancier van ongesorteerd origineel en ook gesorteerde kwaliteiten. We zamelen kleding in die we vervolgens sorteren kleding die opnieuw draagbaar is verkopen we in Oost Europa Afrika en Zuid-Amerika. De kleding die niet herdraagbaar is wordt gerecycled tot poetslap of grondstof voor nieuw textiel. Het goede doel dat bent u. In tegenstelling tot vele andere kleding inzamelaars belonen wij inzamel acties met een financiële vergoeding. De bestemming van deze vergoeding bepaalt u vervolgens zelf.
livraison à domicile
Dagelijks Inbreng kleding Tweedehands kleding en Outlet.
Welke kleding kunt u wanneer inbrengen? Feest en Ski kleding. Verkoop van tweedehands kleding. Uw kleding hangt gemiddeld 2 maanden in de winkel. Na verkoop krijgt u 50 % van de verkoopprijs excl BTW. Zijn de artikelen in deze periode niet verkocht dan kunt u deze weer ophalen of kiezen voor onze afprijs service. Als u de kleding die niet verkocht is weer op komt halen dan hangt dit in de vooraf afgesproken periode netjes voor u klaar. Vergeet u in deze periode uw restanten op te halen dan schenken wij dit alsnog aan het goede doel. U kunt ook kiezen voor onze afprijsservice.
wax amsterdam
Tweedehands kleding Groning 2Keerleuk in Groningen.
zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Tweedehands kleding in Groningen. 2keerLeuk is ontstaan uit de behoefte om niet of nauwelijks gedragen dameskleding schoenen en accessoires een 2e kans te bieden. Ik selecteer iedere dag met zorg nieuw binnengekomen items. Dit zorgt voor een mooie afwisselende collectie. Houdt u van mooie bijzondere kleding kom dan eens langs bij 2keerLeuk. De leukste tweedehands kledingwinkel. 2keerLeuk biedt u de mogelijkheid er tip top uit te zien voor een klein bedrag.
SEO teksten
Inkoop tweedehandskleding? ELLEgirltalk.
Niet open voor verdere reacties. Oké ik heb even een vraag. Ik heb een heeeeeeele zooi kleding die ik nooooit aantrek en ik zie het niet zitten om alles per stuk te koop te zetten op marktplaats. Dus ik zat erover te denken om het misschien naar een tweedehandswinkel te brengen die alles dan op koopt en zelf verkoopt. Zijn er mensen die hier ervaring mee hebben? En hebben jullie nog tips voor me?
geld lenen online
Second Life Zeist Tweedehands kleding.
U vindt bij ons exclusieve en bekende kwalitatieve merken. En voor het bedrag dat u nu besteedt hebt u bij Second Life drie keer zo veel kleding. Ook hebt u een ruime keus. En we doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen en u zich welkom te laten voelen tijdens uw bezoek. Dit heeft er voor gezorgd dat Second Life door Alle bedrijven in Nederland is uitgeroepen tot Beste tweedehands kledingwinkel van 2013. Wekelijks vernieuwt een flink deel van het assortiment. Veel vrouwen met smaak ja ook die goedgeklede vriendin BN'er en buurvrouw komen regelmatig kijken wat voor koopjes ze kunnen bemachtigen. Second Life is er trots op een begrip in Zeist en verre omgeving te zijn!
voyance gratuite amour
Inkoop t Tweede Trefpunt.
In januari en februari kopen wij geen kleding in. Donaties kunnen uiteraard elke dag aangeboden worden. Zomerinbreng begint weer op zaterdag 4 maart 2017. Let op we kopen t/m juni uitsluitend alleen op zaterdag van 10 tot 2 uur zomerkleding in. In de handel kunnen we kleding schoenen en tassen per kg opkopen. We wassen en strijken ook dus kleding uit de handel is een optie op momenten dat we te weinig mooie kleding binnen krijgen. We kopen echter graag van mensen privé op om ook hen de kans te bieden er nog iets voor te krijgen. We moeten heel scherp inkopen.
Tweedehands kleding online kopen verkopen Poppintags.nl.
Veilig online tweedehands kleding kopen en verkopen. Lees hier hoe Poppintags werkt. Een overzicht van de meest recent geplaatste producten op Poppintags.nl. Zara Zomerkleedje Maat M 15.00. Forever 21 Zomerkleedje Maat M 15.00. Forever 21 Zomerkleedje Maat M 15.00. Kiss therapie Pull Maat XXS 5.00. H.m Grijs topje Maat S 3.00. ONLY Grijs pulletje Maat S 2.00. Soft grey Witte jas Maat M 18.00. Bekijk alle nieuwe producten.
Werkcafe Utrecht.
Telefoon 06 498 415 69. Contact persoon Jur Huizenga. Telefoon 06 5366 3641. dinsdag t/m zaterdag 10.00 tot 17.00. In de Utrechtse Terre des Hommes winkel kunt u gebruikte goederen kopen zoals kleding boeken speelgoed en huishoudelijke artikelen niet electrisch. De goederen zijn schoon en van goede kwaliteit. Alles wordt voor een lage prijs aangeboden en is aantrekkelijk voor mensen met een kleine beurs. De opbrengst van de winkel komt direct ten goede aan een opvangcentrum voor mishandelde kinderen en vrouwen in Cambodja. Het project bestrijdt de handel in kinderen en vrouwen voor de seksindustrie. Vanaf 8 april 2013 in hartje Utrecht geopend.
Inkoop.
Een professionele sortering en recycling van gebruikt textiel uit Nederland is de core business van Wieland. Inzamelbedrijven en kringlooporganisaties die het door hen ingezamelde textiel zorgvuldig en verantwoord willen laten sorteren en recyclen zijn bij Wieland aan het goede adres. Bij aflevering op de bedrijfslocatie in Wormerveer kan Wieland een uiterst aantrekkelijke prijs bieden voor ongesorteerd tweedehands textiel. Dat is mede te danken aan de uitstekende zakenrelaties die het bedrijf onderhoudt met afnemers in Nederland Afrika en Oost-Europa.
Viva! kleding.
Voor kleding met ervaring! De leukste inbrengwinkel van Groningen! Een vrolijk en levendig winkeltje dat voorgoed afrekent met de stoffige reputatie van tweedehands kleding zaken. Je vindt er kleding schoenen en accessoires van trendy tot klassiek en van sportief tot gala. De collectie bestaat o.a. uit merken als Gsus King Louie Sissy Boy G-star en Claudia Sträter. Bij voorkeur nemen wij geen non-merken aan zoals Scapino Wibra en Bristol. Is kleding je passie? We zijn op zoek naar vrijwilligers voor hulp in de VIVA! Heb je nog wat dagdelen in de week over? Wil je leuke mensen ontmoeten? Ben je enthousiast en wil je ons team komen versterken?

Contacteer ons