Resultaten voor united wardrobe

united wardrobe
United Wardrobe uit Utrecht Advertenties op Marktplaats.nl.
Dit product wordt aangeboden op united wardrobe voor slechts 25.00 Inclusief verzendkosten! Gemiddelde levertijd 2-3 dagen. United wardrobe is de marktplaats voor het veilig kopen en verkopen van tweedehands kleding. Kopers worden volledige beschermd door united wardrobe en verkopers. Zo goed als nieuw Verzenden. Gucci maat S Zwart Unisex 45 met verzending. Dit product wordt aangeboden op united wardrobe voor slechts 45.00 Inclusief verzendkosten! Gemiddelde levertijd 2-3 dagen. United wardrobe is de marktplaats voor het veilig kopen en verkopen van tweedehands kleding.
heelys
Videopitch! United Wardrobe is de nieuwe unicorn Quote.
United Wardrobe is de nieuwe unicorn. 28 maart 2017 om 1700. Aan ambitie geen gebrek bij de 25-jarige Thijs Verheul. Zijn United Wardrobe waarmee mensen tweedehands kleding kunnen verhandelen moet uitgroeien tot een bedrijf met een waarde van zeker 1 miljard zo vertelde hij toen hij op de Quote-redactie zijn bedrijf kwam pitchen. Kan want hij zoekt nog groeigeld. Ook zin om eens je bedrijf te komen pitchen? Stuur dan een mailtje naar quote@quotenet.nl.
United Wardrobe leuke tweedehands kleding-app voor iOS.
United Wardrobe marktplaats voor tweedehands kleding. 17 november 2014 1200 Bart Breij. Meer dan 3500 sneakers ruim 1000 winterjassen en 1383 vintage-producten. Om eens wat te noemen. United Wardrobe gaf als website al aan dat er een markt is voor een marktplaats-achtige website die zich toelegt op tweedehands kleding. Nu is United Wardrobe er ook als app op de iPhone en iPad. Zo kan je ook mobiel gebruikte kleding kopen verkopen en ruilen.
United Wardrobe nu voor prikkie in oude postkantoor over 7 jaar in elke Europese hoofdstad De Utrechtse Internet Courant. United Wardrobe nu voor prikkie in oude postkantoor over 7 jaar in elke Europese hoofdstad De Utrechtse Internet Courant.
Voor 500 euro per maand een grote kantoorruimte huren in het oude postkantoor op de Neude. Het kan sinds deze week en Startup United Wardrobe is het eerste bedrijf dat zijn intrek heeft genomen in het Rijksmonument. Een digitale tweedehands kledingkast met grootse plannen. Voor 500 euro per maand een grote kantoorruimte huren in het oude postkantoor op de Neude.
United Wardrobe @UnitedWardrobe Twitter.
United Wardrobe de sociale veilige en hippe marktplaats voor sneakers accessoires en fashion. Geregistreerd in januari 2014. 87 foto's en video's Foto's en video's. Tweets Tweets huidige pagina. Je hebt @ UnitedWardrobe geblokkeerd. Weet je zeker dat je deze Tweets wilt bekijken? @ UnitedWardrobe wordt niet gedeblokkeerd door Tweets te bekijken. United Wardrobe volgt nu. United Wardrobe heeft geretweet. ART to move @ Arttomove 9 mei. Van 3000 naar 40.000 bestellingen!
Studenten hebben hit met verkoopplatform United Wardrobe Modenieuws mode vacatures fashion vakblad jobs trends vacaturebank vacature modebranche modevakblad FashionUnited kleding winkels.
maandag 17 maart 2014. Awh mag deze ook voor minder? Vraagt een potentiƫle koper aan de verkoper van een trui met fotografische hamburgerprint in een open chat op de advertentiepagina. Door te chatten kunnen koper en verkoper snel en makkelijk contact hebben op de nieuwe online kledingverkoopsite United Wardrobe. Het is een van de oplossingen waarmee United Wardrobe een gebruiksvriendelijk en veilig alternatief voor Marktplaats wil zijn. Een andere tool is betalen via Ideal.
GEEF JE KLEDING NIEUW LEVEN MET UNITED WARDROBE Soul Stores.
Soul Stories Way of Life Zeg Maar Jij. GEEF JE KLEDING NIEUW LEVEN MET UNITED WARDROBE. april 28 2015 by Talita Kalloe Leave a comment. Inspirerende winkelconcepten bestaan ook online. In de vorm van een webshop bijvoorbeeld als het verlengde van een fysieke winkel. Maar ook opzichzelfstaand met een onderscheidend online concept zie je ze steeds vaker verschijnen. In de nieuwe rubriek online concepts lichten we een aantal inspirerende voorbeelden uit. Met deze keer United Wardrobe een sociale en veilige marktplaats waar je tweedehands kleding kunt kopen en verkopen. Natuurlijk webshops zijn er genoeg en Marktplaats blijft voor velen van ons een grote publieksfavoriet.
HM is gewaarschuwd United Wardrobe komt eraan RetailWatching.
Door Amnon VogelRedactie RetailWatchingVan een gebrek aan ambities kun je United Wardrobe niet beschuldigen. De online marktplaats voor tweedehands kleding is pas drie jaar bezig maar is vastbeslo.
United Wardrobe Teske.nl Teske de Schepper.
Alles hangt kris-kras door elkaar en van elk exemplaar is er natuurlijk maar eentje waardoor er bizar veel keus is. Ik heb altijd al online shops verkozen boven echte winkels en dankzij dat kon ik nu ook wat meer kennismaken met vintage kleding. Ik bestelde namelijk wat items op United Wardrobe! De makers van United Wardrobe hadden door dat vintage kleding verkopen op andere sites wat stroef en lastig verliep. Dat wilden ze makkelijker maken!
United Wardrobe tweedehands fashion voor een klein prijsje Edgie om meer uit je geld te halen.
Ben jij een echte trendsetter? Volg je altijd de laatste trends maar heb je niet genoeg geld om altijd maar weer bij te blijven? Via het platform United Wardrobe koop je tweedehands kleding voor een klein prijsje daarmee bespaar je een hoop geld. De kleding wordt verzonden en na een paar dagen heb je weer een gloednieuwe garderobe.
United Wardrobe.
root.metaTags.description

Contacteer ons