Meer resultaten voor tweedehands winkel

tweedehands winkel
Via Mi tweedehands winkel Haarlem 2e hands kleding.
Via Mi behoort met 180m tot een van de grotere tweedehands kleding winkels in Haarlem in zijn soort. De reden dat Via Mi zo gewild is ligt aan het feit dat het een andere 2ehands winkel is dan doorsnee. Via Mi bestaat 15 jaar! Wij nemen vanaf nu zomerkleding in. De winkel is rolstoel en rollator vriendelijk. Op zaterdag 25 maart hebben wij ons 15 jarig bestaan gevierd. Wij danken iedereen voor de positieve reacties. Wij zullen dit jaar nog meer leuke actie gaan doen. Ter ere van het 15 jarig bestaan zouden wij het leuk vinden als u ons geen kadootjes wilt geven maar een donatie zou willen doen in de daarvoor klaarstaande Box voor.
opkoper huis
Dagelijks Inbreng kleding Tweedehands kleding en Outlet.
Verkoop uw eigen kleding en breng het in! Wij nemen elke dag van particulieren kleding schoenen tassen riemen sierraden etc. in voor dames heren baby kinderen. De kleding moet gewassen gestreken en in de mode zijn. De kleding wordt direct bekeken u hoeft dus geen afspraak te maken. Wij nemen bijna alle merken in van HM tot Prada. Uitzondering hierop is babykleding t/m maat 80 hiervan nemen we alleen de duurdere merkkleding in. Vanaf 1 februari beginnen we met zomer inname! Wanneer kunt u kleding inbrengen.
tweedehands
Kringloopwinkels in Amsterdam.
Een overzicht van alle kringloopwinkels in Amsterdam. In Amsterdam zitten 18 kringloopwinkels gevestigd. Een overzicht van alle winkels die tweedehands spullen verkopen vind je hieronder. Alle kringloopwinkels in Amsterdam kun je ook bekijken op de kaart. Druk op de naam van de winkel om het adres het telefoonnummer en de openingstijden te bekijken. Toon winkels op kaart. Toon vintagewinkels in Amsterdam. Nu open tot 1700. Books 4 Life Amsterdam. Nu open tot 1700. Nu open tot 1730. Nu open tot 1730. De Lokatie Eerste Oosterparkstraat.
witgoed winkels den haag
Winkels van Woord en Daad.
alleen in juli en augustus. Wij verkopen tweedehands kleding voor iedereen tweedehands boeken curiosa en nieuw speelgoed leuk voor een cadeautje. Tevens zijn wij een inleveradres voor postzegels bonnen/spaarpunten en mobieltjes. Inktcartridges nemen wij niet in. We ontvangen graag schone kleding die niet kapot is. Dit betekent het liefst gewassen zonder vlekken en niet verwassen. Als u kleding of goederen wilt brengen en de deur is gesloten kunt u deze afgeven bij Rita Goozen Domburgseweg 72 Oostkapelle. Westeinde 63 Postcode woonplaats.
opkoper huis
Home.
De goederen krijgen op deze wijze een tweede kans. De Boemerang is een bedrijf waar mensen de mogelijkheid krijgen werkervaring op te doen. Als winkel en werkproject draagt De Boemerang bij aan de sociale en economische draagkracht van de Amstelveense samenleving. Bekijk het jaarverslag van 2014. Veranderingen bij kringloopwinkel De Boemerang. Per 1 juli 2014 ziet kringloopwinkel De Boemerang er anders uit. De vestiging op de Maalderij 8 is blijven bestaan en de winkel op de Binderij is verhuisd van nummer 25 naar nummer 27. Dit is een grote ruime winkel waar wij alle spullen goed kunnen presenteren. Boeken en kleding blijven op de Maalderij 8 waar voortaan ook het magazijn gevestigd is.
tweedehands
De leukste kringloopwinkel van Delft Turbineweg 14-16.
Stichting Kringloopbedrijven RataPlan opgericht in 1982 heeft sinds 1 juli 2016 haar 18 e winkel in Nederland. De stichting welke ooit als malle pietjewinkel in Den Helder is gestart brengt in de huidige tijd een totaal nieuw concept aan het daglicht. Een strakke winkel waarbij de klant centraal staat. Alle goederen staan netjes per soort en kleur uitgestald. Het aanbod is enorm en om die reden varieert de winkelvoorraad dagelijks. Dagelijks haalt de Stichting RataPlan 25.000 kilo huisraad op bij mensen door heel Nederland Hiermee reduceert de Stichting RataPlan de Co2 uitstoot jaarlijks met 6.231.000 kg hetgeen gelijk staat aan een jaarlijks energieverbruik van 1600 huishoudens.
Kringloopwinkel Borne.
De naam Kringloop is geen beschermde naam. Iedereen kan een kringloop winkel beginnen en deze ook zo noemen. Gevolg hiervan is dat er veel commerciële Kringloop winkels zijn ontstaan. Om nu een garantie voor kwaliteit te geven heeft de Branche organisatie een keurmerk ingesteld. Kringloop winkels met dit keurmerk zijn kringloop winkels die voldoen aan de gestelde kwalificaties. De kringloop winkel in Borne was één van de eerste winkels met een dergelijk keurmerk. Als u wilt weten wat wij zoal doen dan verwijs ik u graag naar de paginas. Over Ons en Goede doelen. De voorraad in ons warenhuis verandert dagelijks.
Welkom bij Used Products Leiden Used Products Leiden.
Used Products Leiden is gelegen aan de Hooigracht 88 nabij het gezellige centrum van Leiden. Onze winkel is opgericht in 2000 en het is nog steeds de grootste tweedehands winkel in Leiden. De ingang van de inkoopwinkel is gelegen aan de achterzijde van het pand aan de Kaasmarkt. Hier is de mogelijkheid uw tweedehands goederen te verkopen of gebruik te maken van onze terugkoop mogelijkheid. Betaald parkeren is mogelijk op het parkeerterrein van de Kaasmarkt en van hieruit is tevens de winkel makkelijk te bereiken. Goed te bereiken vanaf Leiden Centraal. Bezoekt u eens onze ruime winkel met een dagelijks wisselend assortiment van de meest uiteenlopende producten.
Home Kringloop Zuid in Maastricht en Valkenburg aan de Geul.
Di za van 1000 1700. Ma za van 09 00 17 00. Di za van 10 00 17 00. Di za van 10 00 17 00.
Kringloopwinkels in Rotterdam.
Een overzicht van alle kringloopwinkels in Rotterdam. In Rotterdam zitten 24 kringloopwinkels gevestigd. Een overzicht van alle winkels die tweedehands spullen verkopen vind je hieronder. Alle kringloopwinkels in Rotterdam kun je ook bekijken op de kaart. Druk op de naam van de winkel om het adres het telefoonnummer en de openingstijden te bekijken. Toon winkels op kaart. Toon vintagewinkels in Rotterdam. Vandaag open van 1000 tot 1800. Vandaag open van 1000 tot 1400. Klus en Werk Cool Oude Westen.
A.R.M.
In de bouwmarkt kunt u bijna alles vinden wat u ook in een gewone bouwmarkt tegen zou kunnen komen. deze afdeling is op zaterdag gesloten. Dinsdag tot en met zaterdag van 1000 uur tot 1700 uur. Route naar de Verlengde Hoogravense weg. View Stichting Kringloop Centrum Utrecht de A.R.M. in a larger map. U bevindt zich op de pagina. Dinsdag tot en met zaterdag. Elke eerste zondag van de maand. Dinsdag tot en met zaterdag. van 1200 uur tot 1800 uur. van 1200 uur tot 1700 uur.

Contacteer ons