Zoeken naar 2e hands kleding verkopen

2e hands kleding verkopen
Appel Ei tweedehands kleding kopen en verkopen.
Onze winkels zijn gevuld met een constant wisselend assortiment van stijlvolle eigentijdse merkkleding en accessoires voor prijzen waar je geen nee tegen kunt zeggen. Je kleding verkopen bij Appel Ei is simpel. Kom tijdens openingstijden langs bij een van onze vestigingen en zet je voormalige favoriete kledingstukken om in euros. We kunnen alleen het beste van het beste innemen en verkopen. Klik op Verkooptips voor meer informatie. Wij verkopen in perfecte staat verkerende dames heren en kinderkleding voor het huidige seizoen. Bekijk ons Look Book voor de meest actuele informatie over artikelen trends en merken die we zoeken. Blogs over Appel Ei.
tweedehands
Het eersteklas tweedehands kleding.
HET is gevestigd op de Westzijde 136 in Zaandam. Een sfeervolle winkel vol tweedehands kleding van eerste klas kwaliteit! Maar ook mooie vintage kleding en accessoires. Té veel om op te noemen té leuk om te laten staan. Openingstijden woe t/m vrij 1030 1730 uur. za 1000 1700 uur. Wat een mooi aanbod aan prachtig onderhouden tweedehands merk-kleding! Veel persoonlijke aandacht van Hetty met een kopje koffie en meedenken! ik ben erg tevreden en kijk uit naar het dragen van al mijn aankopen!
tweedehands
Tweedehands dameskleding en accessoires Women2day tweedehands dameskleding en mode.
Ervaar de vele voordelen hiervan. Bezoek de winkel en laat je verrassen. De 2ehands kleding is als nieuw. Ik verkoop kleding en mode accessoires uit het midden en hogere segment en heb een ruime collectie goede jeans. Een aantrekkelijke prijs/kwaliteit vind ik erg belangrijk. Elke week is er weer nieuwe aanvoer. Women2day biedt een gevarieerd aanbod in de maten 36-44 aan. Tevens is dit het adres voor 2ehands en outlet kleding van Ilse Jacobsen.zie ook www.velifestyle.nl. Mooie aparte inbreng en tevens nieuwtjes worden op de Facebook pagina van Women2day gezet. Let's keep in touch and like us on facebook. 25 febr t/m 8 maart is de winkel gesloten.
Via Ons tweedehandswinkel Nijkerk Tweedehandswinkel Kledingwinkel Nijkerk gemeente Facebook.
Zaterdag zijn wij open van 10.00 uur 16.00 uur geen inname. Op maandag zijn wij gesloten en we hebben geen koopavond. Wij zijn een winkel in tweedehands kleding en leuke spullen. Bij Via Ons kunt u in een unieke overzichtelijke winkel in Nijkerk lekker snuffelen voor mooie nette bijna nieuwe kleding en leuke artikelen voor een betaalbare prijs. U kunt bij ons terecht voor dameskleding en kinderkleding outletkleding curiosa antiek schoenen boeken speelgoed sportartikelen sieraden servies klein hui sraad glaswerk etc. Bij Via Ons verkopen wij veel tweedehands kindermerkkleding en damesmerkkleding. Merken die u bij Via Ons kunt vinden zijn o.a. Oilily Mexx Bengh Diesel Replay Cecil Gstar Gsus Pulls Josephine Cars Nolita McGregor River Woods Donaldson etc.
Zazoekleding 2e hands dameskleding.
In de winkel vind je merken zoals Just B Mexx Benetton Vanilia Claudia Sträter Filippa K Kuyichi Massimo Dutti Dept Sissy Boy Expresso etc etc. De maten lopen vanaf maat 34 tm 46. Tevens verkopen wij schoenen laarzen sjaals en tassen alles van prima kwaliteit eigentijds en zo goed als nieuw! Maar ook voor nieuwe sieraden en sjaals kan je bij ons terecht. Alle kleding hangt op maat en iedere dag wordt er weer nieuwe kleding opgehangen.
tweedehands kledingbeurs 2e hands kleding verkopen kopen.
Als je zelf op een tweedehands kledingbeurs staat om jouw 2e hands kleding te verkopen is het meestal beter je kleding gewoon per stukprijs te verkopen. Dat levert je de beste prijs op. Zeker als je je tweedehands merkkleding wilt verkopen is een kiloprijs niet aan te raden. tweedehands kledingbeurs Goes 10 juni. Tweedehands kleding online verkopen.
Wordt er betaald door 2ehandswinkels voor kleding? Kassa.
Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. door sonjaatje 3 feb. 1961 Antwoorden / 1 Vragen. Hier om de hoek zit een 2e hands kledingwinkel daar kun je je kleding brengen zij verkopen dat en je krijgt 50% van de opbrengst. Vooral de merken die jij noemt zijn ze gek op ik heb daar vorig jaar ook een berg kleding gebracht. Als je kleding niet verkocht wordt kun je kiezen of zij geven het aan de voedselbank of je haalt het terug op. Ik wil je niet hier het adres geven zodat iedereen weet waar ik woon maar als je misschien een email adres kan aanmaken en hier neerzetten geef ik je de naam en adres van de winkel.
Typisch Jij!
Wat doet Typisch Jij? Verkoop van tweedehands en nieuwe kleding en schoenen voor dames heren en kinderen. Tevens is de winkel een podium voor verschillende ondernemers die zelfgemaakt werk in de vorm van kleding sieraden kunst en spullen/cadeau artikelen te koop aanbieden. We beschikken over een leuke speelhoek voor de kinderen. Klanten kunnen gratis een kopje koffie thee of een bekertje limonade komen drinken. Waar staat Typisch Jij voor? Typisch jij staat voor het beste uit jezelf halen. Dit geldt voor de winkelklant maar ook voor de deelnemers die bij ons komen re-integreren. Onze ervaring is dat wanneer werk aansluit bij je talenten je zichtbaar groeit.
Tutti Frutti tweedehands kleding merkkleding Amsterdam / Zandvoort.
De Clercqstraat 112 1052 NN Amsterdam 020 6160508. U kunt bij ons kleding inbrengen ofwel verkopen. Wij accepteren Heren dames en kinderkleding en geven de voorkeur aan merkkleding. Van maart tot en met juni kunt u zomerkleding inbrengen zonder daarvoor een afspraak te maken. Echter in juli kan het alleen op afspraak. Van september tot en met december nemen wij elke dag winterkleding in en in januari gaat het op afspraak. De maanden februari en augustus nemen wij niet in en hebben wij uitverkoop. Met uitzondering van onze VIP-klanten. Deze kunnen het gehele jaar ZONDER afspraak bij ons inbrengen. De kleding die ingebracht wordt moet gewassen en gestreken zijn.
United Wardrobe.
root.metaTags.description
ZORA Secondhand Hand Quality Clothes Tweedehands dames en kinderkleding Amsterdam.
Voordat je kleding wilt brengen kun je per telefoon 020-6938082 of in de winkel zelf een afspraak maken. Als je voor het eerst inbrengt is een minimum aantal vereist van 10 stuks dit omdat we niet voor 1 of 2 dingen willen inschrijven. Tel wel even je totale aantal kledingstuks en schoenen voordat je belt dat helpt bij onze planning max 30 stuks kleding per inbreng tenzij in overleg. Accessoires hoeven niet geteld. De kleding mag niet van langer dan ongeveer 2 jaar geleden zijn uiteindelijk bepaalt Zora of het binnen de collectie past.

Contacteer ons