Resultaten voor tweedehands kleding verkopen aan winkel

tweedehands kleding verkopen aan winkel
Top 10 tweedehands winkels Jong030 De Utrechtse jongerenwebsite.
Een jaar geleden begonnen deze meiden hun vintagewinkel in Kanaleneiland. Ze zijn toen op zoek gegaan naar een mooi pand voor hun kleine zaakje. De winkel zit op de Telingstraat. Jut Jul verkopen zowel tweedehands kleding vintage kleding sieraden woonaccessoires en tassen. Ook geven ze creatievelingen de kans om hun producten te verkopen in hun winkel. Ondanks dat dit een top 10 is vinden wij dat er zoveel leuke tweedehands winkels in Utrecht zitten dat we er stiekem een top 14 van hebben gemaakt! Episode is een internationale tweedehands kleding winkel. Kleren die gedoneerd worden in containers worden gesorteerd in een fabriek hier worden ze verdeeld in bruikbare kleren en materiaal voor recycling.
brandblusser
Startpagina www.angamode.nl tweedehands kleding damesmode. ANGA 2e Hands Damesmode.
Sinds februari 2014 heb ik een winkel in 2e-hands damesmode aan de Broederstraat 5 in Kampen. In mijn winkel vind je een verscheidenheid aan tweedehands kleding en accessoires tegen aantrekkelijke prijzen. Graag ontmoet ik je in mijn winkel!
sophos
Kleertjesdoos.com Merkkleertjes als nieuw Inkoop en verkoop Tweedehands merkkleertjes Kleertjesdoos.com.
Shop voordelig kleding voor. In één klap van je te kleine kleertjes af? Stuur je babykleding kinderkleding op naar Kleertjesdoos.com en ontvang geld op je rekening! We accepteren veel tweedehands merk kinderkleding mits ze schoon heel en helder zijn. Kijk hoeveel we ervoor geven. Geld op je rekening of een hoger shoptegoed? Niet-geaccepteerde kleertjes retour of naar een goed doel? Kijk hier voor meer uitleg. Direct naar de intake. Uw kleertjesdoos bevat geen kleertjes.
kinderbehang
Appel Ei tweedehands kleding kopen en verkopen.
Sommigen beschrijven winkelen bij Appel Ei als schatzoeken anderen als een verslaving. Onze winkels zijn gevuld met een constant wisselend assortiment van stijlvolle eigentijdse merkkleding en accessoires voor prijzen waar je geen nee tegen kunt zeggen. Je kleding verkopen bij Appel Ei is simpel. Kom tijdens openingstijden langs bij een van onze vestigingen en zet je voormalige favoriete kledingstukken om in euros.
kantoorboekhandel amsterdam
Startpage De kijkdoos Woerden winkel voor inname en verkoop van tweedehands kinderkleding kinderboeken kindermeubilair speelgoed positiekleding en dameskleding.
winkel voor inname en verkoop van tweedehands kinderkleding kinderboeken kindermeubilair speelgoed positiekleding en dameskleding.
led verlichting
Werkcafe Utrecht.
10/ Leger des Heils Korps. Dinsdag 1000 1230 uur. Woensdag 1000 1230 uur. Donderdag 1000 1230 uur. Tweedehands kledingwinkels voor iedereen. Vintage kleding staat voor kleding die een aantal jaren oud zijn. Deze kleding is van een bepaalde tijdgeest en hebben nog steeds een stilistische waarde. Vintage kleding is een groeiende markt maar is nog niet overal te vinden. Sisters verkoopt vintage items van de jaren 20 tot 80. Elk item is uniek en heeft zijn eigen geschiedenis. ma t/m zo 1000 1800 uur.
waterontharder
Via Mi tweedehands winkel Haarlem 2e hands kleding.
Telefoon 023 5311135 E-mail info@viami.nl. Welkom bij Via Mi. Via Mi behoort met 180m tot een van de grotere tweedehands kleding winkels in Haarlem in zijn soort. De reden dat Via Mi zo gewild is ligt aan het feit dat het een andere 2ehands winkel is dan doorsnee. Via Mi bestaat 15 jaar! Wij nemen vanaf nu zomerkleding in. De winkel is rolstoel en rollator vriendelijk. Op zaterdag 25 maart hebben wij ons 15 jarig bestaan gevierd. Wij danken iedereen voor de positieve reacties. Wij zullen dit jaar nog meer leuke actie gaan doen.
woningontruiming
INKOOP 2E HANDS KLEDING AMSTERDAM LEEUWARDEN inkoop verkoop 2e hands merk kleding Amsterdam Leeuwarden schoenen tassen hoeden riemen accessoires kleding wordt direct overgenomen en uitbetaald OVER EN WEER OVERENWEER.
De inkoop betreft zowel dames als herenkleding schoenen tassen en accessoires en gaat op afspraak in de winkel. U komt met uw kleding naar de winkel en daar wordt beoordeeld welke kleding geschikt is om door ons overgenomen te worden. We komen een prijs voor het geheel overeen en die krijgt u direct uitbetaald. Een afspraak maken kan voor beide winkels via telefoonnummer 06 12668240. merkkleding uit midden en hoog segment. dameskleding vanaf maat 36 t/m 48 herenkleding vanaf maat 48 t/m 54. minimaal 10 items geen enkele stuks. van februari t/m juni voorjaars zomerkleding van augustus t/m december herfst winterkleding.
feestlocatie amsterdam
Viva! kleding.
Voor kleding met ervaring! De leukste inbrengwinkel van Groningen! Een vrolijk en levendig winkeltje dat voorgoed afrekent met de stoffige reputatie van tweedehands kleding zaken. Je vindt er kleding schoenen en accessoires van trendy tot klassiek en van sportief tot gala. De collectie bestaat o.a. uit merken als Gsus King Louie Sissy Boy G-star en Claudia Sträter. Bij voorkeur nemen wij geen non-merken aan zoals Scapino Wibra en Bristol. Is kleding je passie? We zijn op zoek naar vrijwilligers voor hulp in de VIVA! Heb je nog wat dagdelen in de week over? Wil je leuke mensen ontmoeten? Ben je enthousiast en wil je ons team komen versterken?
muggenlamp
Tweedehands kleding online kopen verkopen Poppintags.nl.
Poppintags is de online marktplaats die ervoor zorgt dat je veilig tweedehands goedkope kleding kunt kopen en verkopen. Veilig kopen en verkopen omdat je ziet met wie je zaken doet en omdat betaling veilig verloopt via een Poppintags.nl. Nog nooit was tweedehands kleding online kopen en verkopen zo gemakkelijk en leuk. Heb je ook nog kleding liggen waar je wel een extra zakcentje mee zou willen verdienen? Bekijk nu hoe makkelijk het is en start met verkopen. Ben je op zoek naar andere kleding tegen scherpe prijzen? Zoek dan iets leuks uit in het brede assortiment van onze Poppintags gebruikers. Tweedehands kleding en het verhaal.
cadeaudoosjes
Inkoop t Tweede Trefpunt.
In de maanden juli en augustus is er GEEN inbreng wel hebben we dan nog een enorme voorraad die elke dag de winkel in gaat. Een donatie kleding die je aan ons wilt schenken is elke dag heel erg welkom. Wat kun je aanbieden? Als je iets verkopen wilt mag het echt niet verjaard of te gedragen zijn tenzij het juist vintage kleding is. Dan nemen we daarvan 1 vuilniszak per zaterdag aan. Waar geven we nog wat voor? Let op seizoensgebonden dus vanaf elke zaterdag t/m december graag weer doordraag en WINTERkleding! Zo goed als nieuwe moderne kinder dames en herenkleding van goede merken zie voor kinderkleding de alinea hieronder. Vintage kleding dus uit vervlogen tijden.
fiets ophangen muur

Contacteer ons