Zoeken naar opkoper kleding particulier

opkoper kleding particulier
GEVRAAGD GEBRUIKTE KLEDING 10 tot 25ct per kilo damesmode kleding gratis tweedehands spullen kopen en verkopen.
Ik zoek goede gebruikte kleding. alle soorten en maaten.
huis opkopers
Vind opkoper kleding op Marktplaats.nl.
Bekende merken als la sisters en shade london vallen binnen. Nieuw Ophalen of Verzenden. opkoper kleding Fashion Stock. Opkoper van textielgoederen en grote kleding partijen. Fashion stock grote opkoper van textiel restpartijen kleding en overtollige voorraad. Wij zijn continu opzoek naar merk kleding restanten partijgoederen afkomstig uit faillissementen overjarige kleding magazijnrestanten winkeldochters balans-opruiming fabrieks en restposten snelle afhandeling tegen. Opkoper gezocht voor hele grote zak vintage kleding/schoenen opbrengst is voor goed doel. Zo goed als nieuw Ophalen. Opkoper gezocht voor veel kleding en schoenen.
woningontruiming utrecht
Kleding opkopers Voorraad opkoper.
Wij laten alles netjes achter. Heeft u interesse in onze dienst? 00316 22 37 87 67. Heeft u iets aan te bieden? Neem dan direct contact met ons op! Neem direct contact op. Bij interesse komen wij binnen 48 uur langs voor een bezichtiging! 00316 22 37 87 67.
huis opkopers
Opkoper kleding Bel of mail nu voor de beste deal.
Opkoper kleding maurice 2017-01-10T1533010000. Zoekt u een opkoper voor uw restpartij of winkelrestant kleding? Van Empel Overstock is een opkoper met ervaring die u een eerlijke prijs biedt. Wij zijn een van de snelst groeiende opkopers. Partijen kleding kunnen wij direct opkopen. Benieuwd naar de prijs die we u bieden? Neem direct vrijblijvend contact op. Restpartij verkopen aan ons? Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Profiteer van een ervaren opkoper van kleding.
livraison à domicile
Inkoop t Tweede Trefpunt.
In januari en februari kopen wij geen kleding in. Donaties kunnen uiteraard elke dag aangeboden worden. Zomerinbreng begint weer op zaterdag 4 maart 2017. Let op t/m december kopen we uitsluitend alleen op zaterdag van 10 tot 2 uur winterkleding in. In de handel kunnen we kleding schoenen en tassen per kg opkopen. We wassen en strijken ook dus kleding uit de handel is een optie op momenten dat we te weinig mooie kleding binnen krijgen. We kopen echter graag van mensen privé op om ook hen de kans te bieden er nog iets voor te krijgen. We moeten heel scherp inkopen.
housse de chaise
Opkoper van winkelrestanten en rest partijen goederen homepage / over ons Handelsonderneming Van Dalen Soest.
Voor een snelle afhandeling verzoeken we u uw telefoonnummer te vermelden wanneer u contact zoekt via e-mail. Handelsonderneming van Dalen is al meer dan 30 jaar actief als opkoper van uw overtollige voorraden winkelrestanten restpartijen fabrieksrestanten overproductie balans opruimingen B-keus artikelen en monster collecties. Door onze lange ervaring als opkoper van diverse artikelen hebben wij een grote klantenkring opgebouwd. Wij zijn opkoper in diverse branches en kopen onder andere artikelen van kleine winkelbedrijven particulieren en marktkooplui maar ook van grootwinkelbedrijven en fabrikanten in binnen of buitenland. Hierbij is de omvang van de partij voor ons niet van groot belang. Handelsonderneming van Dalen koopt zowel grote als kleine partijen goederen op.
voyance gratuite amour
opkoper kleding particulier Archieven Heijmans Woningontruiming.
hypnose confiance en soi
Opkoper kleding restanten voorraad partijen.
Wij zijn altijd gebaat bij het opkopen van kleding. Hierbij valt de denken aan restanten over voorraden of partijen uit faillissement. Wij kopen regelmatig partijen kleding op van kleine tot grote partijen. Of het nou gaat om een partij van één soort of een mix partij bij ons kunt u terecht. Ook de opkoop van kinderkleding is voor ons altijd interessant. Wat wij wél en niet opkopen. Wij kopen niet van particulieren en zijn geen opkoper van tweedehands kleding. Voor de rest kunt u alle restpartijen en partijgoederen aanbieden.
kleding opkoper particulier Archieven Heijmans Woningontruiming.
Opkoper kleding opkoper textiel.
Als ervaren opkoper zijn wij al tientallen jaren voor veel winkels en andere. bedrijven ht adres voor het opkopen van winkelrestanten monstercollecties. restpartijen in kleding e.a. Heeft u restanten waar u graag vanaf wilt neem dan contact met ons op! Klik op onderstaande link als u uw aanbod wilt doen via ons partijformulier. Mail ons voor vragen of uw aanbod! Mob 06 53226293 Andr Kuyper. Wij kopen tegen contante betaling! Wij werken discreet snel en netjes!
Inkoop tweedehandskleding? ELLEgirltalk.
Niet open voor verdere reacties. Oké ik heb even een vraag. Ik heb een heeeeeeele zooi kleding die ik nooooit aantrek en ik zie het niet zitten om alles per stuk te koop te zetten op marktplaats. Dus ik zat erover te denken om het misschien naar een tweedehandswinkel te brengen die alles dan op koopt en zelf verkoopt. Zijn er mensen die hier ervaring mee hebben? En hebben jullie nog tips voor me? waar ik het het beste kan brengen in de buurt van Rotterdam? Waar krijg ik een redelijke prijs? En wat willen ze wel of niet?

Contacteer ons