Meer resultaten voor inkoop kleding tweedehands

inkoop kleding tweedehands
Tweedehands kleding Den Bosch Prinsen Prinsessen dameskleding en kinderkleding.
Het staat Prinsen en Prinsessen vrij de prijzen tussentijds aan te passen. De kleding dient na drie maanden opgehaald te worden ingaande vanaf het moment dat de kleding is ingeschreven. Wanneer de kleding niet opgehaald word zoekt Prinsen en Prinsessen een goede bestemming. Prinsen en Prinsessen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vermiste of kapotte kleding. Vul uw emailadres in en ontvang regelmatig onze nieuwsbrief.
livraison à domicile
Dagelijks Inbreng kleding Tweedehands kleding en Outlet.
Welke kleding kunt u wanneer inbrengen? Feest en Ski kleding. Verkoop van tweedehands kleding. Uw kleding hangt gemiddeld 2 maanden in de winkel. Na verkoop krijgt u 50 % van de verkoopprijs excl BTW. Zijn de artikelen in deze periode niet verkocht dan kunt u deze weer ophalen of kiezen voor onze afprijs service. Als u de kleding die niet verkocht is weer op komt halen dan hangt dit in de vooraf afgesproken periode netjes voor u klaar. Vergeet u in deze periode uw restanten op te halen dan schenken wij dit alsnog aan het goede doel. U kunt ook kiezen voor onze afprijsservice.
tweedehands kleding Den Haag Second Hand Second Life second hand second life. tweedehands kleding Den Haag Second Hand Second Life.
of is het te groot of te klein geworden? Uw tweedehands kleding is geld waard! Wij verkopen het graag voor u in onze winkel. U kunt op onderstaande tijden langs komen in de winkel. Indien u een groter aantal items heeft kunt u telefonisch contact met ons opnemen voor een afspraak en dan komen wij bij u thuis langs. U bent uiteraard vrij om het langs brengen indien u dat liever wilt. Mocht u meer willen weten over welke tweedehands kleding wij innemen de verdiensten en andere zaken.
Inkoop t Tweede Trefpunt.
In januari en februari kopen wij geen kleding in. Donaties kunnen uiteraard elke dag aangeboden worden. Zomerinbreng begint weer op zaterdag 4 maart 2017. Let op we kopen t/m juni uitsluitend alleen op zaterdag van 10 tot 2 uur zomerkleding in. In de handel kunnen we kleding schoenen en tassen per kg opkopen. We wassen en strijken ook dus kleding uit de handel is een optie op momenten dat we te weinig mooie kleding binnen krijgen. We kopen echter graag van mensen privé op om ook hen de kans te bieden er nog iets voor te krijgen. We moeten heel scherp inkopen.
Het eersteklas tweedehands kleding.
HET is gevestigd op de Westzijde 136 in Zaandam. Een sfeervolle winkel vol tweedehands kleding van eerste klas kwaliteit! Maar ook mooie vintage kleding en accessoires. Té veel om op te noemen té leuk om te laten staan. Openingstijden woe t/m vrij 1030 1730 uur. za 1000 1700 uur. Wat een mooi aanbod aan prachtig onderhouden tweedehands merk-kleding! Veel persoonlijke aandacht van Hetty met een kopje koffie en meedenken! ik ben erg tevreden en kijk uit naar het dragen van al mijn aankopen!
Wordt er betaald door 2ehandswinkels voor kleding? Kassa.
Vooral de merken die jij noemt zijn ze gek op ik heb daar vorig jaar ook een berg kleding gebracht. Als je kleding niet verkocht wordt kun je kiezen of zij geven het aan de voedselbank of je haalt het terug op. Ik wil je niet hier het adres geven zodat iedereen weet waar ik woon maar als je misschien een email adres kan aanmaken en hier neerzetten geef ik je de naam en adres van de winkel. Ze werken daar wel met seizoenen dus vanaf nu kun je zomerkleding brengen. Het is in de buurt van Den Haag. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord.
tweedehandskleren kopen per kilo?
Re tweedehandskleren kopen per kilo? Sabra Antwoord 1 Gepost op 17 september 2011 1413. Als je Googled op partijhandel kleding of partijhandel tweedehands kleding kom je best wat tegen waaronder http//www.azizzo.nl/. Ook op Marktplaats worden vaak partijen aangeboden. Ik weet niet of het allemaal tweedehands is maar misschien heb je er wat aan. Re tweedehandskleren kopen per kilo? sarah26 Antwoord 2 Gepost op 17 september 2011 1828.
Tweedehands kleding online kopen verkopen Poppintags.nl.
Veilig online tweedehands kleding kopen en verkopen. Lees hier hoe Poppintags werkt. Een overzicht van de meest recent geplaatste producten op Poppintags.nl. Nike Adidas Jordan splinter nieuw schoenen uit de doos te koop Maat 40 40.00. Nike Adidas Jordan splinter nieuw schoenen uit de doos te koop Maat 40 40.00. Rainbow Bruid schoenen Maat 39 99.00. Js collection Gala jurk Maat XS 80.00. L Jurk Maat S 50.00. Paris Jumpsuit Maat S 35.00.
t Tweede Trefpunt Almere Haven Vintage eigentijdse mode en feestkleding.
De naam is heel bewust gekozen het eerste deel staat voor het feit dat de stichting zichzelf bekostigt met een duurzaam doel het in en verkopen van zeer goede tweede hands kleding. De inkoop van moderne kleding komt uit sociaal oogpunt zoveel mogelijk ook van particulieren door heel Nederland. Hoe dat in zn werk gaat is goed te volgen onder Inkoop. Maar ook proberen we daarnaast heel unieke stukken in te kopen bij vintage groothandels en in het buitenland. De winkel is dus een heel dynamisch onderdeel van onze stichting. In dit pand aan de Markt 62 hopen we ook het tweede deel van onze naam weer flink uit te leven.
Inkoop.
Een professionele sortering en recycling van gebruikt textiel uit Nederland is de core business van Wieland. Inzamelbedrijven en kringlooporganisaties die het door hen ingezamelde textiel zorgvuldig en verantwoord willen laten sorteren en recyclen zijn bij Wieland aan het goede adres. Bij aflevering op de bedrijfslocatie in Wormerveer kan Wieland een uiterst aantrekkelijke prijs bieden voor ongesorteerd tweedehands textiel. Dat is mede te danken aan de uitstekende zakenrelaties die het bedrijf onderhoudt met afnemers in Nederland Afrika en Oost-Europa.
2ehands kleding winkel t Glop in Hoorn t Glop.
T GlOP IN HOORN EERSTEKLAS MODE TWEEDEHANDS PRIJSKAARTJE. t Glop ligt aan het Hoornse winkelrondje in een zijsteeg van de Lange Kerkstraat. Al ruim 28 jaar weten enthousiaste fashionistas en hun dochters de weg erheen te vinden. Onder het motto SHOP TILL YOU GLOP Wisselt exclusieve mode hier van eigenaar. Een Armani voor enkele tientjes een G-star spijkerbroek of een Fred de la Bretonière tas? Zulke buitenkansjes tref je alleen in t Glop. Dankzij een hoge omzetsnelheid en regelmatige wissels blijft de collectie up to date.

Contacteer ons