Meer resultaten voor tweedehands kleding den haag

tweedehands kleding den haag
Achtung! Baby Achtung! Baby Kidsproof Den Haag.
Mail deze tip naar een vriendin. Volg Kidsproof Den Haag. Volg ons op Instagram. Like ons op Facebook. Volg ons op Twitter. Baby Terug naar vorige pagina. Prins Hendrikstraat 972518 HM Den Haag. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Tweedehands merkkinderkleding vintage speelgoed en kindermeubels. En iedere woensdag een kinderkapper! Baby is een unieke kinderwinkel met tweedehands merkkleding in de maten 50 t/m 152 0 t/m 12 jaar vintage speelgoed en kindermeubels. Daarnaast worden er bijzondere items verkocht van ontwerpers met een kleine collectie.
waist trainer
Den Haag Shopping.
Vanaf dinsdag 13 januari 2015 ben je van harte welkom bij Second Hand Be-you-tiful op de Koninginnegracht 36 in Den Haag. Een tweedehands modewinkel met merkkleding schoenen accessoires en sieraden voor dames. De eigenaresse van Be-you-tiful Carmen Simon komt uit Aruba. Ze studeerde modeontwerp en heeft daarna 20 jaar gewerkt in Marketing en PR. Het creatieve aspect trok haar steeds meer en in marketingperspectief is haar creatief denken steeds verder ontwikkeld. Carmen vertelt met veel passie Er was een steeds grotere wens om mijn idee├źn ook op kunstzinnige wijze vorm te geven. Daarom heeft ze besloten het roer om te gooien en haar eigen zaak te openen.
assurance scooter pas cher
Kledingkast opruimen en geld verdienen Genoeg.
Stapel 2 gaat op een plek achteraf of op een hoge plank. Stapel 3 kan in zakken die je meteen naar de kledingcontainer van een goed doel brengt. Stapel 4 kan naar een tweedehands kledingwinkel worden gebracht. Om er een te vinden kun je op deze site zoeken. Meestal wordt dit soort winkeltjes gerund door een vrouw. Ze hanteren allemaal hun eigen regels. De meeste tweedehands kledingwinkels stellen in overleg een prijs vast en geven 50 procent van de winst aan jou als het kledingstuk wordt verkocht. Wordt het niet verkocht dan heb je meestal de keus tussen de kleding op een afgesproken tijdstip ophalen of doneren aan een goed doel.
Uitblinker de beste tweedehands-kledingwinkel van Den Haag DenHaagDirect.
Wat is volgens jou de mooiste leukste gezelligste of beste tweedehands-kledingwinkel? Stem op jouw favoriet! Wie weet staan wij straks bij jouw lievelingszaak met een heerlijke taart van Maison Kelder! We hebben vier mooie tweedehands kledingwinkels genomineerd als beste van Den Haag. Hieronder vind je het overzicht. Een hippe stijlvolle winkel met verschillende merken en stijlen. De kleding is bij Jack by Jackie zorgvuldig geselecteerd op merk kwaliteit en prijs. Voor tijdloze of moderne vrouwenkleding ben je hier aan het goede adres. Ook accessoires zijn veel te vinden. Bij Jack by Jackie gaan de medewerkers graag op zoek naar hetgeen wat jij zoekt.
Tweedehands winkel in Den Haag tweedehands-info.nl.
Kringloop Den Haag s-Gravenhage. Second Hand Boutique s-Gravenhage. Verkoop en inkoop van goede kwaliteit tweedehands dameskleding ook bontjassen schoenen laarzen hoeden tassen sjaals en sieraden MODERN EN VINTAGE. Liza's exclusieve mode s-Gravenhage. Kleding schoenen en accessoires uit de jaren 50 t/m 2020! Kledinginname 50% is voor de klant. All-labels verkoopt alle merken gebruikte dames en herenkleding schoenen laarzen hoeden jassen etc. Te veel om op te noemen! In de omgeving binnen 10 km.
Tweedehands kleding dames heren Secondhand Rose in Den Haag De Telefoongids.
Tweedehands Kleding Dames Heren Secondhand Rose. Eigenaar van dit bedrijf? Tweedehands kleding dames heren Secondhand Rose in Den Haag. Mauritskade 69/71 2514HH Den Haag. Lees hier de beoordeling. Schrijf zelf een beoordeling. Verkoop di t/m za 10.00-17.00 uur. Inbreng di t/m vr 10.00-13.30 uur.
Leger des Heils ReShare Tweedehands kledingwinkels ReShare.
Mensen die moeilijk aan een baan kunnen komen en/of veel begeleiding nodig hebben. Zoals in onze RESHARE STORE in Arnhem Breda Den Haag Groningen Nijmegen en Rotterdam. In de tweedehands kledingwinkels helpen ze de kleding te sorteren of krijgen ze andere taken. Op deze manier hebben ze structuur en een zinvolle dagbesteding. De RESHARE STORE is een tweedehands kledingwinkel van Leger des Heils RESHARE. Wij vinden opnieuw delen belangrijk. Wat jij overhebt aan kleding kan iemand anders opnieuw dragen. Ook helpen we het milieu want er hoeft minder nieuwe kleding te worden gemaakt. Klik hier voor een sfeerimpressie van onze winkel. U kunt uw kleding inleveren bij een tweedehands kledingwinkel.
Anneke.
Welkom op de site van Anneke winkel voor tweedehands merkkleding. van Beuningenstraat 50 b.
Secondhand Rose Den Haag.
2e hands merkkleding uit Den Haag.
Jack by Jackie Vintage Second hand.
Triple-G Geweldig Goedkoop Goed.
Niet van nieuw te onderscheiden. Topmerken tot 90 % voordeliger dan nieuw. Dagelijks vullen wij de collectie aan.

Contacteer ons