Zoeken naar poppintags

poppintags
Poppintags Betrouwbaar tweedehands kleding kopen via Facebook Frankwatching Reports.
Gespot 13 januari 2014 om 1000. Poppintags Betrouwbaar tweedehands kleding kopen via Facebook. Het is sinds een paar maanden mogelijk om tweedehands kleding te kopen en verkopen via Poppintags. Een veilig en eenvoudig alternatief voor het met advertenties overstelpte Marktplaats. Maarten Dik mede-eigenaar van Poppintags vertelt. Transparantie is bij ons van groot belang. Een Facebook-profiel is verplicht om gebruik te kunnen maken van Poppintags. Door koppeling weten koper en verkoper met wie ze zaken doen. Betaling vindt plaats via iDeal waardoor een verkoper niet hoeft te wachten op geld maar direct kan overgaan tot verzending.
Tweedehands kleding online kopen verkopen Poppintags.nl.
Met iDeal betalen is een verademing. Ik had mijn product binnen 4 dagen in huis. Bekijk een korte video over het idee achter Poppintags.nl. Poppintags is de online marktplaats die ervoor zorgt dat je veilig tweedehands goedkope kleding kunt kopen en verkopen. Veilig kopen en verkopen omdat je ziet met wie je zaken doet en omdat betaling veilig verloopt via een Poppintags.nl. Nog nooit was tweedehands kleding online kopen en verkopen zo gemakkelijk en leuk. Heb je ook nog kleding liggen waar je wel een extra zakcentje mee zou willen verdienen? Bekijk nu hoe makkelijk het is en start met verkopen. Ben je op zoek naar andere kleding tegen scherpe prijzen?
Poppintags biedt alternatief voor Marktplaats Modenieuws mode vacatures fashion vakblad jobs trends vacaturebank vacature modebranche modevakblad FashionUnited kleding winkels.
De betaling vindt plaats via iDeal waardoor een verkoper niet hoeft te wachten op geld maar direct kan overgaan tot verzending. Een koper heeft tweedehands kleding dus snel in huis. Eigen webshop binnen Poppintags. Bovendien is Poppintags vrij van advertenties wat het gebruiksgemak volgens de initiatiefnemers enorm vergroot. Daarnaast krijgt elke verkoper een eigen webshop binnen Poppintags. Verkopen via de nieuwe kledingverkoopsite is op basis van commissie. Poppintags vraagt vijf procent bemiddelingskosten over elk verkocht item waarvan een deel aan een goed doel naar keuze wordt geschonken. De rest van het geldbedrag wordt overgemaakt naar de verkoper. Hoewel het een zware opgave lijkt om met Marktplaats dat dagelijks 13 miljoen bezoekers trekt te concurreren zijn de initiatiefnemers ervan overtuigd dat Poppintags een succesverhaal kan worden. Het lijkt te werken.
Review poppintags Tweedehands geld.
In deze review/recensie ga ik mijn ervaringen delen over poppintags.nl uiteraard uitgaande van de kant van de verkopers. Poppintags is een website waar je veilig tweedehandse kleding kunt kopen en verkopen in tegenstelling tot unitedwardrobe.com is het sinds 2015 geheel gratis te gebruiken! Je betaald dus geen commissies over het product dat je verkoopt. Helaas is het niet mogelijk om een account te registreren zonder Facebook. Dit vind ik persoonlijk een groot nadeel!
Veiligheidscontrole nodig.
Vernieuwend tweedehands kleding concept gelanceerd Emerce.
Marktplaats alternatief Poppintags.nl vandaag gelanceerd Emerce.

Contacteer ons